بانک‌ها، شریک جرم رژيم اسرائیل

صندوق‌های بازنشستگی اروپایی از طریق بانک‌های اسرائیلی، در شهرک‌سازی‌های غیرقانونی اسرائیلی‌ها سرمایه‌گذاری می‌کنند. به عبارت دیگر، صندوق‌های بازنشستگی اروپایی، پس از آن‌که افراد پس‌انداز خود را به آن‌ها می‌سپارند، در بانک‌های اسرائیل سرمایه‌گذاری می‌کنند و این‌گونه، در جرایم و جنایات صهیونیست‌ها شریک می‌شوند.

مثلاً، در ژانویه 2017، پنج صندوق بازنشستگی بزرگ اروپا، 7.5 میلیارد دلار در بانک‌های اسرائیلی و سایر شرکت‌های تجاری فعال در شهرک‌سازی‌های اسرائیلی سرمایه‌گذاری کردند. این در حالی است که طبق مواضع رسمی اتحادیه اروپا که بر اساس قوانین بین‌المللی اتخاذ شده، تمام فعالیت‌های شهرک‌سازی اسرائیلی غیرقانونی است و باید فوراً متوقف شود.

بانک‌های اسرائیلی با سه روش به شهرک‌سازی‌های صهیونیست‌ها در سرزمین فلسطین کمک می‌کنند که در ادامه، به آن پرداخته شده است:

بانک‌ها و رژيم اسرائیل
  1. تأمین مالی ساخت شهرک‌ها: هفت بانک بزرگ اسرائیلی وام‌های ویژه‌ای برای ساخت شهرک‌های اسرائیلی و زیرساخت‌های شهرک‌سازی در کرانه باختری، در زمین‌هایی که توسط رژیم اسرائیل مصادره شده، ارائه می‌کنند.
  2. اعطای تسهیلات به شهرک‌نشینان اسرائیلی برای نقل مکان: بانک‌های اسرائیلی پیش‌پرداخت‌های خریداران را جمع‌آوری کرده و نگه می‌دارند. سپس به شهرک‌نشینان و شوراهای شهرک‌ها، وام مسکن و انواع دیگر تسهیلات را ارائه می‌دهند. اما دارندگان کارت شناسایی فلسطینی عملاً از بازدید یا زندگی در شهرک‌ها منع می‌شوند.
  3. ارائه خدمات مالی به شهرک‌های اسرائیلی: حداقل 16 شعبه از بانک‌های اسرائیلی در 6 شهرک، در کرانه باختری فعالیت می‌کنند. علاوه بر این، بانک‌ها از طریق خدمات دیجیتال (و بدون نیاز به شعبات فیزیکی) به شهرک‌های اسرائیلی خدمات ارائه می‌دهند.

دست‌نکشیدن بانک‌های اسرائیلی از شراکت در جرم صهیونیست‌ها، به خاطر این است که آنان و سرمایه‌گذاران‌شان از طریق نقض فاحش قوانین بین‌المللی و نقض حقوق بشر فلسطینی‌ها سود می‌برند.1

امور خیریه براي اشغالگري!

خیریه‌های آمریکایی نیز در فهرست نهادهایی قرار دارند که در ساخت شهرک‌های اسرائیلی مساعدت مالی می‌کنند و از این طریق، نذورات را در راه اشغالگری صرف می‌نمایند! کمک‌های مالی خیریه‌های آمریکایی به صندوق مرکزی اسرائیل (CFI) که یک مؤسسه خیریه غیرانتفاعی ثبت‌‌شده در نیویورک می‌باشد و فعالیت‌های شهرک‌سازی اسرائیلی را تأمین مالی می‌کند، اعطا می‌شود. در ادامه، نمونه‌هایی از کمک‌ها ذکر شده است:

  • کمک‌های مالی سازمان «عطیریت کوهانیم» (Ateret Cohanim) با عنوان «پشتیبانی مالی جهت بازخرید زمین در مناطق فلسطینی برای گسترش حضور بیشتر یهودیان»، که عملاً در راستای فعالیت شهرک‌سازی غیرقانونی در اراضی اشغالی فلسطین و اخراج فلسطینی‌ها صرف می‌شود.
  • کمک‌های مالی بنیاد توسعه‌ «افرات» (Efrat Development Foundation) با عنوان «حمایت مالی از پروژه‌های کشاورزی برای برآوردن نیازهای حیاتی روزانه پیشگامان صهیونیسم»، که عملاً در راستای فعالیت شهرک‌سازی غیرقانونی در اراضی اشغالی فلسطین هزینه می‌شود.
  • کمک‌های مالی بنیاد توسعه‌ افرات با عنوان «پشتیبانی مالی برای ارتقاء دستگاه‌ها و جاده‌های امنیتی شهرک‌ها جهت سهولت‌بخشیدن به روند ساخت‌و‌ساز آن‌ها»، که عملاً در راستای گسترش زیرساخت‌های شهرک‌سازی اسرائیلی در فلسطین صرف می‌شود.
  • کمک‌های مالی صندوق زمین اسرائیل با عنوان «کمک به بازاریابی املاک و مستغلات به صورت انحصاری برای خریداران یهودی»، که عملاً منجر به مالکیت ایدئولوژیک اراضی فلسطین توسط صهیونیسم و انتقال مهاجران از دیگر کشورها به شهرک‌های اسرائیلی می‌شود.
  • کمک‌های مالی مؤسسه «رگاویم» (Palestinian Territory Regavim)، که برای حمایت از مقامات اسرائیل برای پیش‌برد درگیری نظامی تا رسیدن به سلطه کامل و مشروعیت‌بخشیدن به شهرک‌سازی‌ها در خاک فلسطین است.2
Efrat Development Foundation
سازمان عطیریت کوهانیم

پگاسوس و صنعت سایبری اسرائیل

یکی از شیوه‌های درآمدی رژیم اسرائیل، صنعت سایبری، به‌ ویژه توسعه فناوری‌های نظارتی و جاسوسی است. در حقیقت، ارتش اسرائیل به عنوان محلی برای ایجاد و گسترش شرکت‌های نرم‌افزاری نظارتی عمل می‌کند. مثلاً، گروه اِن‌اِس‌اُ (NSO) که سازنده جاسوس‌افزار پگاسوس است و ستاد مرکزی آن در اراضی اشغالی فلسطین قرار دارد، فناوری‌های سرکوب‌گر خود را بر روی فلسطینی‌های ساکن در نقاط مختلف دنیا آزمایش کرده است. حضور نرم‌افزار جاسوسی پگاسوس در حداقل 45 کشور شناسایی شده است. 336 نفر شامل مدافعان حقوق بشر، روزنامه‌نگارها، سیاست‌مداران و دیگران در 25 کشور توسط این نرم‌افزار مورد هدف قرار گرفته‌اند که در ادامه، مثال‌هایی از این اهداف به تفکیک کشور آمده است:

  • توگو: یک فعال ضدفساد و مدافع حقوق بشر که برای اصلاح قانون اساسی و انتخابات مبارزه می‌کرد، مورد هدف پگاسوس قرار گرفت.
  • اسپانیا: ده‌ها نفر از استقلال‌طلبان کاتالان و سیاست‌مدارانی چون نخست‌وزیر اسپانیا و وزیر دفاع این کشور توسط پگاسوس مورد هک واقع شدند.
  • هند: پگاسوس با شیوه‌های مختلف، از جمله قرار‌دادن شواهد نادرست در تلفن‌های همراه افراد، تعدادی از ژورنالیست‌ها، مدافعان حقوق بشر و مخالفان نخست‌وزیر هند، «مودی» را مورد هدف قرار داد.
  • مکزیک: پگاسوس، والدین یکی از 43 دانش‌آموزی را که توسط پلیس ربوده شده بودند، مورد هدف قرار داد. بیشترین افرادی که در این کشور، به پگاسوس آلوده شده بودند، روزنامه‌نگاران و مدافعان حقوق بشر بودند.
  • فلسطین: تعدادی از مدافعین حقوق بشر و پژوهشگران این حوزه که در سازمان‌های مستندكننده جنایات جنگی رژيم اسرائیل فعاليت می‌کردند، مورد هدف پگاسوس قرار گرفتند.3
صنعت سایبری اسرائیل
حمل‌و‌نقل فلسطين

حمل‌و‌نقل محدود‌شده فلسطين

یکی از وضعیت‌های تبعیض‌آمیز علیه فلسطینیان در حوزه حمل‌و‌نقل است که صهیونیست‌ها مسبب آن بوده‌اند. در ادامه، سیستم حمل‌و‌نقل عمومی و جاده‌ای فلسطین از این منظر بررسی گشته است:

سیستم حمل‌و‌نقل عمومی تبعیض‌آمیز اسرائیلی

تبعیضی که صهیونیست‌ها علیه فلسطینیان روا می‌دارند، در سیستم حمل‌و‌نقل عمومی کشور فلسطین نیز نمود پیدا کرده است. به ‌گونه‌ای که در مناطق اشغالی کرانه باختری، بلیت اتوبوس برای فلسطینی‌ها موجود نیست و شهروند فلسطینی ساکن کرانه باختری نمی‌تواند از خطوط اتوبوس‌رانی در بیت‌المقدس و شهرک‌های اسرائیلی استفاده کند! اما با این وجود شهرک‌نشین اسرائیلی همواره می‌تواند از خطوط اتوبوس‌رانی بهره ببرد!4

سیستم جاده‌ای تبعیض‌آمیز اسرائيلي

تبعیض در سیستم حمل‌و‌نقل جاده‌ای فلسطین به گونه‌ای‌ است که رنگ پلاک خودروی فرد (که برای فلسطینیان و صهیونیست‌ها متفاوت است) مشخص می‌کند که می‌تواند در کدام جاده رانندگی کند.5 اکثر جاده‌های مناطق اشغال‌شده، مجوز عبور و مرور را به پلاک‌های فلسطینی نمی‌دهند؛ در حالی که پلاک‌های اسرائیلی کاملاً آزادانه از آن‌ها استفاده می‌نمایند!

در همه سال‌هایی که رژیم اسرائیل به اشغالگری در فلسطین مشغول بوده، افراد بزرگی در جهان از فلسطینیان حمایت کرده‌اند!

منابع

1
نقض فاحش قوانین بین‌المللی و نقض حقوق بشر فلسطینی‌ها توسط بانک‌های اسرائیلی
4
سیستم حمل‌و‌نقل عمومی تبعیض‌آمیز اسرائیلی

بدون دیدگاه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *